UW SPECIALIST IN AIRCONDITIONING,
VENTILATIE, LEIDING/SANITAIR EN
VERWARMING. UW CONTACT
IN BRUSSEL,VLAANDEREN EN WALLONIË.

Professionele service en kwaliteitsproducten.

Al 10 jaar sta ik ten dienste van particulieren en professionelen om de installatie, de herstelling en het onderhoud van airconditioning-, ventilatie-, sanitaire en verwarmingssystemen te verzekeren. Ik werk in huizen en appartementen, winkels en kantoren, maar bijvoorbeeld ook computer serverruimtes. Mijn bekwaamheid stopt daar niet; ik ben ook gekwalificeerd om te werken aan uw sanitaire en elektrische installaties. Doe een beroep op een veelzijdige specialist!

Contact

Vragen? Neem dan gerust contact op met mij!


  En soumettant ce formulaire, j'accepte que les données saisies soient exploitées dans le cadre de ma demande d'information et de la relation commerciale qui peut en découler.

  Een flexibele service en snelle installatie van verwarmings- en verkoelingssystemen.

  Een flexibele service en snelle installatie van verwarmings- en verkoelingssystemen.
  Voor de airconditioning en ventilatie van uw woning, uw verwarmingsinstallaties of de installatie van uw sanitair, is er slechts één adres: Eco-Clim! Ik reis naar WalloniëVlaanderen en Brussel, wat uw wensen ook zijn: het installeren van airco in uw kantoren, het diagnosticeren en herstellen van een verwarmingsstoring of zelfs het adviseren over de inrichting van uw badkamer. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden en uw verwachtingen in te lossen. Ik garandeer kwaliteitswerk  tegen de beste prijs! Vraag uw gratis offerte aan

  Complete diensten voor verwarming, airconditioning en ventilatie in België.

  Ik realiseer de installatie, het onderhoud en de herstelling van de volgende installaties:

  Doe een beroep op een expert in verwarming, sanitair, ventilatie en airconditioning in Brussel en omstreken: Eco-Clim regelt alles! Vraag uw gratis offerte aan.