ECO-CLIM IN HERZELE, DE TECHNICUS BIJ UITSTEK VOOR DE INSTALLATIE VAN AIRCONDITIONING EN EFFICIËNTE EN DUURZAME LUCHT/LUCHT OF LUCHT/WATER WARMTEPOMPEN, OVERAL IN BELGIË

Al meer dan 10 jaar installeren, onderhouden en herstellen wij uw airconditioning- en ventilatiesystemen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Kwaliteit airconditioning voor particulieren en professionals.

Vanuit Herzele reis ik door heel België om airconditioning, lucht/lucht of lucht/water warmtepompen en ventilatie te installeren in zowel privéwoningen en appartementen als bedrijven, kantoren, winkels en magazijnen en dit zonder extra kosten.

De kostprijs voor de installatie is dezelfde voor heel België.

Ik ben ook gekwalificeerd om te werken aan systemen die erg gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen, zoals bijvoorbeeld computer serverruimtes.

Maak telefonisch een afspraak om snel een vrijblijvende offerte te krijgen en vervolgens de werkzaamheden in te plannen.

Mijn beloften: kwaliteit, snelheid en optimale service

Ik neem met alle ernst en kennis de verantwoordelijkheid voor alles met betrekking tot de installatie, de herstelling en het onderhoud van:

Aarzel niet om een ​​beroep te doen op mijn expertise en te profiteren van de scherpste prijzen voor een onberispelijk en snel resultaat.

Pack Daikin Sensira 3.5 KW model 2021 : 1450 € HTVA

Bestaande uit: 1 Daikin Sensira 3,5 kW binnenunit + 1 Daikin 3,5 kW buitenunit + installatiemateriaal + installatie/inbedrijfstelling door een erkende koelspecialist.

Pack Daikin Sensira 5KW model 2021Uitverkocht

Vraag vrijblijvend informatie en een gratis offerte aan!
Secretariaat voor een afspraak of offerte: 053 86 01 94
De mening van een technicus: 0478 13 17 55

Opgelet, goed nieuws, sinds 1 april 2022, als gevolg van de stijging van de gas- en elektriciteitsprijzen, is de btw voor warmtepompen 6% voor iedereen en niet 21% (zelfs bij nieuwbouw, woningen jonger dan 10 jaar, …), en dit tot 31 december 2023.

Ik streef ernaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden en uw verwachtingen in te lossen! Aarzel dus niet om contact op te nemen met Eco-Clim voor alles betreffende uw airconditioning!